top of page

Edegemse Foto en Filmclub bekroond als de Verdienstelijkste Vereniging van Edegem

De Edegemse Foto en Filmclub werd op 11 juli 2023, tijdens de Vlaamse Feestdag, geëerd met de prestigieuze prijs voor de Verdienstelijkste Vereniging van Edegem. Deze erkenning bekroont de buitengewone inzet en bijdrage van de club aan de gemeenschap van Edegem. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Vlaamse Feestdagceremonie, waarbij verschillende organisaties en individuen werden geprezen voor hun uitzonderlijke prestaties en inzet voor de gemeenschap.

Met hun passie voor fotografie en film heeft de Edegemse Foto en Filmclub de afgelopen jaren een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de culturele en artistieke scène van Edegem. De club heeft een levendige en hechte gemeenschap van fotografen en filmmakers gecreëerd, die samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren.

"Deze erkenning als Verdienstelijkste Vereniging van Edegem is een enorme eer voor onze club", aldus Ronald Jervis onze voorzittervan de Foto en Filmclub. "Het is een erkenning van de toewijding en passie van al onze leden, die zich onvermoeibaar hebben ingezet om de kunst van fotografie en film te bevorderen. We zijn vereerd om deel uit te maken van de bloeiende culturele gemeenschap van Edegem en zullen blijven streven naar excellentie in ons werk." De Edegemse Foto en Filmclub kijkt vol enthousiasme uit naar de toekomst en blijft zich inzetten om haar leden en de gemeenschap van Edegem te ondersteunen. Met deze nieuwe erkenning zal de club nog meer mensen kunnen inspireren en betrekken bij de kunstvormen van fotografie en film.

48 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

PAASWENSEN

Comments


bottom of page