Profiel

Lid sinds: 26 feb. 2021

Over
140 Vind-ik-leuks
326 Opmerking ontvangen
0 Beste antwoord

Gsm 0494 43 58 91

Meidoorn 19/1

2640 Mortsel

ray.grieten@telenet.be

www.raygrieten.myportfolio.com


Op 12 jarige leeftijd ging ik naar de fotolessen op woensdagnamiddag die gegeven werden in een school in de Brederodestraat te Antwerpen.

Hier leerde ik de beginselen van de fotografie, alsook het ontwikkelen en vergroten van zwart-wit foto's. Thuis bij mijn ouders kreeg ik dan een plaatsje voor mijn donkere kamer. Dit was het begin van alles.


Later kwam ik bij een fotoclub In Hoboken terecht. Hier werd ook weer veel kennis opgedaan.

Na een tijd had ik toch de interesse verloren in de fotografie. Tot ik aan een avontuur begon dat starte in een duikclub/duikschool in Hoboken. En ja daar kwam de interesse in onderwater fotografie. Dit heb ik dan ook 23 jaar gedaan. En ondertussen werden er wel nog wat vakantie foto's gemaakt.

Na nog wel wat andere hobby's te hebben beoefend, dan toch terug verliefd geworden op de fotografie. Zo zie je maar je komt altijd terug bij je eerste hobby.


Er is veel veranderd tegen vroeger toen ik begon, ik moest niks weten van Photoshop, Lightroom of andere bewerkingsprogramma's.Tot ik het echt leerde kennen en er mee leerde werken. Wat een wereld ging er open.

Ik was nog zoekende naar een fotografiestijl toen ik ontdekte dat ik geïnspireerd raakte door straatfotografie. Deze tak van de fotografie kan mij erg bekoren en is momenteel mijn hoofdgenre waarin ik een eigen herkenbare stijl wil creëren. Ik hou van zwart-wit met daarin Spot Coloring in verwerkt. Ondertussen ben ik ook terug lid van een fotoclub in Edegem geworden.

Ik hoop dat ik van deze hobby nog lang mag genieten, en dat u van mijn werken kan genieten.


Fotografische groeten

Ray
Ray Grieten

Schrijver
Meer acties